SAYA SAYANG MEREKA

14 August 2011

apam polkadot 1st edition

sebelum ni x penah pulak terpikir nk buat apam polkadot ni..tgok org je sibuk jual kt fesbuk..tp bila tgok farlina buat, teringin plak nk buat,hehe..lagi2 bila tgok cara2 nk buatnya xde lah susah mana..kalau nk try, boleh dptkn resipi dkt sini..

and my handmade apam polkadot..tadaaaa...


rasanya..nyum2!!hehe..aku guna filling perasa buah-buahan..and kalau ikut resepi tu korang boleh dapat dalam 100 biji..sok, nk bawak sikit ke taman daya..nk bg incik tunang dgn adik dia rasa..hopefully sedapla pada tekak diorg,haha..

selamat mencuba!!


8 comments:

Sfarlina said...

wahhh... dah jd dah apam polkadot dia.. sedap kan?? follow resipi je..mudah sgt nk bt apam ni..hihi ;)bestnya!! dpt bg tunang rse lg..

nurul izayani said...

sbb tu la lg bersemangat nk buat,hehe..xpe,t ada rezki farlina pulak bg kt tunang :)

rosspink said...

hee..suke2...pndai gak iza buat..pasni bagi en.tnng kamoo mkn byk2 hehe

nurul izayani said...

hehe..mintak2 sedap le pd dia..

aurora itu cahaya said...

comel nye, pandai kak iz buat =)

nurul izayani said...

hehe..nant de rezki bg lydia rasa plak :)

Cik Nasha said...

sy dh try wat dulu, tp apam sy tu berlubang bahagian bwh, habis fillingnya keluar. sy dh g website yg awk link kn tu, sy try tny dia..:)
neway, cantik betul apam awk tu..

nurul izayani said...

oo..npe dia lubang ekk..cuba la resepi kt link tu..insyaALLAH jadikk..pastu sy punya tu pun x perfector lg,huhu..kena isi penuh 1 mangkuk baru naik lawa t..lg comey :)