SAYA SAYANG MEREKA

29 December 2011

kasut kahwin


vincci..colour dusty pink..harga asal..RM89.90..lepas discount 20% dapat RM 71.20..
sekarang ni..masih lg practice pakai kasut ni dlm rumah..lol..
iza bukan jenis yg suka pakai heel..dan kasut ni size 4..ketat..kena pakai selalu bagi longgar dan biasa dgn kaki..

BEAUTY IS PAIN :'p

20 comments:

FY said...

sweetnye kasut!!! macam princess!!

Shayra said...

heee. comel nyaa! siap ade bunga ruffle2. nyum2. hehe. maaf la, rasa excited pulak, maklumla, penggemar pink :)

cik.mila said...

iza..yesterday mila pun prgi vincci trpandang kasut nih..berkenan tp batalkan niat sbb heel xsesuai bila brdamping ngn future asben..dia sama tggi ngn kte..:(

picairin said...

alololo comel sgt... =)
tapi napa beli saiz kecil?

Adawiyah A.Halim said...

ketat xapa..jgn longgar..i punye kasut mula2 beli muat2..lama2 jd longgar..ms wedding payah sgt berjln i berkaki ayam je..hahaha

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

chanteknyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!

ni@ @in said...

cantek la iza..size 4 ek..bley pinjam n..hehehe

nurul izayani said...

FY & Honey: tq :)

shayra: its oke dear..hehe

cik mila: mayb ada kasut yg lg cantik unt awak tu..dun wory..

picairin: saiz kasut iza 5..jus tinggal yg display..mcm longgar..kalu heels ni better amik yg size kecik sbb nant bile berjalan, kaki kita akan turun ke depan..lama2 kasut tu akan longgar..

adawiyah: mcm elyana la..berkaki ayam,hehe..

ain: boleh2..sbb iza pun bukan selalu pakai heels ni..:)

cik anis said...

anis g vincci berkenan gak dgn kasut ni tp sebab ada tumit maka kena la lupakan..hehe..sedang dalam usaha cr flat shoe ni.. ;)

nurul izayani said...

iye..gud luck anis!! :)

erin moshimoshi said...

wah dh show dlu la ehhe

nurul izayani said...

sharing is sweet :)

Gadis said...

cantik kasut tu...sweet..=)

nurul izayani said...

hehe..tq gadis

Fariza said...

comel. tambah2 aksesori lg sweet gitu. :)

nurul izayani said...

terfikir jugak..tp nant glamorous sgt!! :p
segan plak nk pakai balik lpas kawin..

Epa Zarifa said...

keciknye kaki kamu!

nurul izayani said...

sy mmg kecik!! nk wat gano..

mrs irmidrza to be said...

sweet pink...hehe...bukan main practices..comel ayat tuh..ahahah

Miss Ika said...

Sweetnye heels. :)