SAYA SAYANG MEREKA

19 December 2011

hand bouquet: fabric flower

salam lovelies..

dalam post yg lepas, iza ada tunjukkan diy fabric flower..and yes...mmg iza plan nk buat hand bouquet..firstly iza x plan pun nk diy hb pakai fabric flower..iza plan nk pakai artificial flower je dan dh siap pun beli, huhu..iza ada cerita dalam post ni..

tp bila je tgok hb intan @ hb intan unt. b2b..terus jatuh cinta..nak jugak hb mcm dia..sgt cantik!!!! nk tempah dkt intan..dh fully booking..so kena diy la gamaknya..

jom2 tgok hb yang intan buat..




so bila dh decide nk buat hb ni..iza pun godek2 la google pasal hb fabric flower..ada satu lg web yg jadik reference iza..filmshotartifact..kt sini lagi la mcm2 pattern hb..











nk tgok hb versi iza plak tak..hehe..

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

l

next entry la baru iza tunjuk..
biasa2 je..x secantik HB mereka di atas tu..huhu
jgn marah :p

8 comments:

ni@ @in said...

ala iza...bkn main ain skroll nk tgk iza punye tapi.....hehehe..sabar menunggu..hehehe

nurul izayani said...

hehe..promise!! nex entry :)

nur said...

err penat scroll..tadek pon.iskk!!..cepat la wat new entry..x saba nak tengok ni..hehehe

Cik Nasha said...

ala.. saje suspen kan..hehe..

Sfarlina said...

haip!!!hahahaha..sbr je la kan.. review nti ok!

Fariza said...

nk tgk juga !!!

Mimis said...

hi.. kiter pun nak tempah dengan Intan, tapi dah fully booking. So mybe kiter pun nak cuba buat sendiri jugak... :)

skieyn said...

kagum dengan orang yang berseni boleh diy. Kite xpandai.. huhu