SAYA SAYANG MEREKA

26 December 2011

meet my vendor pelamin: episode 2

assalamualaikum dearies..

jangan cari "meet my vendor pelamin: episode 1" dalam blog ni..sbb mmg x ada. hehe.. first time iza jumpa abg. aziz untuk booking pelamin bagai masa bulan 6 lepas..time tu iza x rajin lg nk update blog ni.huhu..

ptg tadi iza pergi jumpa my vendor ni unt second time..iza booked dia untuk baju pengantin, pelamin, meja makan pengantin dan kanopi sekali..ada beberapa perkara yg iza kena confirm kn balik since masa 1st time jumpa tu, im not prepared well..

perkara yg kami bincangkan:

- confirmkan tarikh nikah dan sanding : done
- tukar tema: moden kontemporari --> modern english : done
- cancel deko bilik pengantin : done (sbb nk DIY)
- request kerusi 2 in 1 untuk pelamin : pending (x ada dalam butik lg) sobs..but dia akan cuba beli baru :)
- nak letak sangkar dan lantern di pelamin : sangkar done ; lantern pending
- request meja untuk candy buffet : done
- tabir plain white untuk meja makan pengantin: done

iza request tabir plain white sbb nk diy tabir belakang meja tu jadik mcm ni..hehe


setakat ni iza puas hati dgn service abg aziz..sbb dia dengar, terima dan cuba untuk penuhi apa yg iza nk untuk wedding day nant..alhamdulillah.. lepas ni mungkin akan jumpa lagi sekali untuk last confirmation dan fitting baju pengantinbaru..yeayy!!..

12 comments:

ni@ @in said...

iza..ain berkenan ngat ngan pelamin kat atas tu..suke kombinasi kaler dia..hehehe

Epa Zarifa said...

best!! tak sabar nak tunggu outcome

Cik Zimie said...

ya Allah cantik nye pelamin atas ni.suka sgt.ok tak harga dia dear?hee saje tanye pdhl nnt pelamin nikah diy jek.

rosspink said...

cantik nye pelamin tu iza...

Cik Nasha said...

jgn lupa share yee nnt..cntiklah pelamin kt atas tuhh.. :)

xuelia said...

yela iza..cantik pelamin tu!

nurul izayani said...

ain: cantik kn,hehe..

Epa Zarifa: hehe..jeng3..

Zimie: iza xtau harga dia berapa..ni contoh unt. iza diy :)

ross: cantik kn :)

Nasha: insyaALLAH..tp kena tunggu lps majlis la..hehe

xuelia: setuju!! cantik :)

Norhasliza Hashim said...

ok la klu dia pn ok..senang nk discuss..kalau dpt yg ssh xde chemistry tu yg x best tu...btw cantik nye yg atas ni!

http://azilsahashim.blogspot.com/2011/12/contest-cinta-kami.html

Miss Ika said...

Iza amek bridal mana?

nurul izayani said...

kt simpang renggam je..

choclairissa @ intan marliana said...

cantek..sgt moden..husben saye pegi shoot wedding diorg pun ckp simple je.. :)

nurul izayani said...

simple tp cantik kn dear..