SAYA SAYANG MEREKA

28 December 2011

rezeki nak kahwin..

assalamualaikum dearies..

betul kata orang.. "orang nak kahwin ni, rezekinya murah".. alhamdulillah, syukur sangat2..hehe.. tadi dah settle sign borang SBPA.. iza terima SBPA..means bulan januari ni, gaji naik..dan paling best..bulan 4 nanti naik gaji lagi..sbb tangga gaji iza naik bulan 4..giler x? dalam 4 bulan berlaku dua kali kenaikan gaji..cm x caye je..huhu..tp tetap bersyukur..sangat2!! am pun terima SBPA..so gaji kami akan sama2 naik..double syukur lagi..dan dgn gaji yg naik ni, kami boleh tampung bayar loan rumah..yeayyyy!!

then, baru2 ni ASB dah announce dividen + bonus kan..dan ia lebih tinggi dari last year..alhamdulillahh..sbb iza ada melabur sikit kat ASB..duit yg dapat tu boleh la topup duit kawin sikit..tp even dpt $$$ yg x dijangka ni..misi iza dalam meminimumkn budget kawin ttp diteruskan..life lepas kahwin lg penting..so kena spent $$$ yg bnyk untuk kesenangan masa depan :)

misi lepas kawin..nk hias rumah cantik2!! dan tu mesti pakai $$$ yg banyak.. plus kami suka travel + jalan2..tambah lg sebab kenapa kena spent $$$, hehe..

 

9 comments:

nur said...

wowwii naek gaji..besnye :)

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

eimy sign SBPA gaji baru bulan 1
& pergerakkan gaji eimy dr bulan 7 berubah ke bulan 1 gak...ngeh3!!!!!

double double doubleeee!!!!

oshinz said...

bestnya.. jeles. hukhukhuk.

Cik Zimie said...

happy nya dia.untung org keje gomen :)

nurul izayani said...

alhamdulillah..

rosspink said...

hehe sme la naik gaji jugak...

nurul izayani said...

kita kn sama :)

❦❦❦ ~ Cik Sue ~ ❦❦❦ said...

congrats dear. same lah ngn sue n zaiful. alhamdulillah naik tahun baru ni gaji baru n naik lg bulan 4 nt..moga Allah berkati rezeki kita ya :)

nurul izayani said...

insyaALLAH..aminnnnn :)