SAYA SAYANG MEREKA

20 December 2011

diy fabric flower hand bouquet

hai lovelies!!!

at last..berjaya jugak siapkn hb ni..alhamdulillah..


iza guna combination of poodle flower and rose ribbon..dan colour pulak mesti lah ikut theme..pink purple turquoise..hehe..

b4 buat hb ni, iza plan nk pakai time nikah sikit..time sanding sikit..time tandang sikit..sume sikit2 je..sbb dh ada artificial flower..tapi bile dh siap..rasa nk pakai hb ni kt semua majlis plak..haha..gila kuasa k hb ni!! mayb sbb terasa kesusahan nk buat hb ni..so tak kan la nak sia2 kn plak..

overall..iza puas hati..dan hopefully tangan ni dh x gatal2 nk godek hb ni lg..pasni plan nk diy bunga telur plak..wish me luck babe!! :)

21 comments:

ni@ @in said...

yeay yeay dah siap...cantik(^__^)

Shayra said...

iza! comelnyaaa. warna sgt cute.. tp curious la, macam mana buat "skirt" dia yg pink tu eh? sy x brapa reti DIY ni tp nk sgt try. hehe

nurul izayani said...

ain: thnx dear ;)

shayra: pasni iza akan buat tutorial..tp yg x berapa nk tutor..hehe??..iza akan bg link cne nk buat..tp nex entry k dear..

rosspink said...

suke la kt iza ni..sume die diy sume cntik2..hehe

Sfarlina said...

go dear go!! good combination dan nampk cntik!

shafika fieka said...

cantik la iza..gud job..nnti buat tutorial tuk nk buat 'skirt' pink yg cute tue..=)

syuhaidah said...

comelnye..suke sgt tgk...nk try wat jgk la nnt ;)

Cik Tqah said...

lawa.. total lost sket je kan? diy murahhh

Cik Azizah said...

cantiknya yunk..suke tengok..cumel!

fitria said...

woww. ohsem.... good job dear

nurul izayani said...

ross: yeke. hehe..juz try my best =)

sfarlina: thnx =)

fieka: oke..nant sy buat tutorial dia k..

syuhaidah: gud luck!! :)

cik tqah: aah, sikit je..cost only 4 manik and pemegang dia tu je..kain, recycle only..

cik azizah: hehe..tq :)

fitria: thnx :)

Cik Nasha said...

sangat comel! gud job iza..

izaFiza said...

santek u diy.xde buat tutorial ke.hee..

Adawiyah A.Halim said...

wah...skrg mmg tgh demam buat HB dari fabric kn...btw cntik sgt kaler2 HB u ni...

nurul izayani said...

cik nasha: tq..hehe

adawiyah: thnx :)

[e][cHa][ChA] said...

nasib la kite dh kawen. kalo tak nak tempah kt awk dh ni. heeee~

nurul izayani said...

tempah untuk anak plak nant..lol :)

Serigala Maroon said...

iza guna kain apa yea? satin? cik rai pernah try guna cotton, nais jugak huhu

nurul izayani said...

iza guna kain mcm2 jenis..sbb guna kain perca mak..tp yg pink tu mmg satin..

picairin said...

nak tutorial iza... ^^

sharz syaz said...

cantik la iza!!!