SAYA SAYANG MEREKA

5 September 2011

cuti dh habis..yehaa

assalamualaikum korg!!!hehe..lamanya x update blog,rindu!!!padahal baru sminggu lbih je..sje cuti sempena cuti merdeka raya <-- haha, boleh??? =P .. *semalam genap 6 bulan lg bfore my nikah day ➳♥..

dan aku tau, aku x wish lg..


maap lmbt wish sbb sebelum raya aritu mmg xde mood nk mnulis..sibuk shoping, kemas rumah n wat kuih raya,hehe..SIBUKNYE die!!!jdik di post ni la aku dengan rasa rendah diri ingin memohon ampun dan maap andai selama aku berblog ni ada y terasa atau terguris..dan jugak mohon supaya dihalalkan segala ilmu atau apa saje y telah kita kongsikan bersama --> 0-0 k..

now..lets continue with our wedding preps!!yehaaaa..hehe..
firstly, skang tgh mencarik2 tarikh y sesuai unt attend kursus kawin..tmpt dh decide, amik kt tmpt incik tunang..tp tarikh x confirm lg sbb nk carik wiken y both of us fri,huhu..lg cepat lg bagus..sbb satu apa pun x setel lg psl urusan nikah ni..pdhal benda ni lah y pling wajib..

n 2nd..tgah tunggu kain felt..dh oder smlm n supplier tu pun dh post td,hehe..x saba nk diy felt crafts!!!sgt bosan if xde progress apa2 psl wedding ni,huhu..nmpk sgt xcited nk kahwin,keh2 =D..nant if kain felt dh smpi,aku akan share more lg k..


*hepi sbb cuti dh hbis???ni cuti dr wat preps kawin le,hehe..



8 comments:

rosspink said...

hee kiteorg pon bru nk kursus...dh decide tarikh nk g kursus bln dpn..hehe..tpi kt kluang je...jap je lagi iza nk kawin...

nurul izayani said...

OMG..bile ross kata "jap" tu, tetibe plak nebes..huhu..pdhal kt atas tu kata xcited kn,perasaan y bercampur baur~

rosspink said...

hehe org nengok nye daisy path tu tgl 5 bln je...xlme dh tu *saje buat iza nebes =P

nurul izayani said...

haha..sje je ehh..xpe dis my time..ur time pun nant rasa jugak..=p

~Lieza~ said...

lieza gie kursus kawen awal2 pas brtunang..hehe.. sbb takut nnt dh xde masa yg free..

5bln cam kejap je brlalu kn..semoga sumer persiapan kita akan brjalan lancar dan dipermudahkan Allah swt.. =)hepi preparing..

nurul izayani said...

insyaALLAH moga sume dipermudahkan..aminnn =)

xuelia said...

he..ktrg pn xg ag kursus....ingat nk g bulan 10 ni...sharing2la wedding prep ank...nnt gue share2 gak!hehe...bestla bace wedding prep ank..wat gue y lg 8buln ni pon xcited nk prepare gak..

nurul izayani said...

haha..prepare awal bagus xue..x kelam kabut time nk majlis nant..mana y boleh buat awal,kita buat..kusus kawin ni kalu wat time kt u lg sng kn,murah..hehe.tp dh terlepas,nk wt cmne,huhu..