SAYA SAYANG MEREKA

9 September 2011

felt dh sampai!!!

hehe..balik2 keje semalam, mak bgtau kain felt y aku oder dh sampai, lega.. sbb dia post hari ahad, tp smpi hari rabu, kate pos laju,tp npe ambil masa 3 hari,tettttt..aku oder dari AL N AZ Crafts....sbb selama aku survey pasal felt ni, dia la y ofer felt n fiber paling murah..

aku oder:
poly felt (size 1/16) = 15pcs x rm 1.30 = rm 19.50
fiber = 500g x rm 2.00 = rm 10.00
postage (dr terengganu) = rm 7.30
TOTAL = rm 36.80

budget sebenar aku untuk buat gift ni rm 60.00..so aku leh save rm 23.20..yipppieeee..suka sgt sbb dpt save,hehe..

ni barang2 y aku dpt..

 poly felt

 fibre

 free gift!!!! =) 

untuk ribbon, aku akan pakai y dh ada..lebihan masa buat hantaran tunang ritu..

ni pulak antara felt crafts y menjadi contoh unt aku diy..hasil gooogle~









kalau ada y berminat nk oder..ni link facebook AL N AZ Crafts..

*wiken ni nk selongkar baju2 lama..nk cilok butang baju..nk tmbh deko kt gift tu,hehehe..bg lg comel~


11 comments:

iedaurora said...

comel! teringin nak buat jugak....

Adawiyah A.Halim said...

ska!! nk satu =)

nurul izayani said...

ieda~jom2 kita ber DIY..hehe
adawiyah~meh2,nant dtg majlis k =)

rosspink said...

wah rajin nye die...dah jdi cm kak ipar org...die de bisnes pasal felt ni...pasni iza ley bisnes la =P

nurul izayani said...

haha..amin =)

Cik Nasha said...

eeii..
awak pndai ke nak buat n jahit tu.. bagusnyeee.. salutelah!

nurul izayani said...

jahit jelujur je pandai,haha..tp nk seribu daya kn ;) kene belaja la nmpknye,hehehe..

Shikin Ramlee said...

wah..bagi mende tu as a doorgift ke??caya laa...kite yer towel cupcakes pun dh siap sume..lega ase.leh pk mende lain lak pasni..

nurul izayani said...

aah..tp untuk tetamu khas ja,haha..same la..nk setel kn ni dulu,pastu proceed ke lain plak..

anaztasias nora aira said...

nora nak satu dah siap nanti boleh heheh? :)

nurul izayani said...

boleh2..tp nora kena dtg majlis,hehehe..