SAYA SAYANG MEREKA

5 September 2011

karaoke

korang wat karaoke x time weding korang nant??..aku xtau lg..dlm list pun aku x masuk kn lg..sbb kira2 budget mcm x cukup..tp kalo ada org nk sponsor, lain cerita..hehe..tp ada ke??tetttt..

mcm ni..td aku p beraya uma sepupu mak aku..kira uma org dh tua2 jugak la..diorg citer pasal anak2..tibala masuk bab kawin, ntah mcm mana diorg ckp la psl karaoke..org2 tua ni benanye x suka karaoke..pasang lagu kuat2..sbb diorg kata, x dengar bila bercakap sesama diorg ni..yela,masa majlis ni la nk jumpa sedara mara..cerita itu ini..tp bila ada karaoke y memekak ni..nk ckp pun smpi bertegang-tegang urat leher..x dengar masing-masing punya cerita..huhu, aku senyap je le..sbb sbg org muda,aku x kisah,hehe..aku layan je lagu2 ni..tp apa y diorg ckp tu ada betulnya..mgkin kalau nk amik xde salahnya..tp mintak org tu psg volume slow2 je..cukupla dgar buat menghibur tetamu..dan x sampai nk mmecahkn telinga diorg,hehe..

planning aku kalo xde budget, burn la lagu banyak2 dlm cd, pastu psg kt hifi..then hire la sepupu sepapat unt jaga..mmg sgt saving..sbb belanja unt karaoke ni aku percaya cecah beratus jugak kn..dan aku teringin sgt *dh teringin..sgt plak..nk hire deejay..deejay y pandai berpantun mantun..huhu..mesti lg meriah..lagu pulak aku cadang nk psg lagu2 nasyid je,supaya majlis tu nanti lbih barakah..aminnn..


*lepas ni nk survey pasal deejay plak la,hehehe..

ya ALLAH..KAU permudahkanlah urusan kami ke jalan menuju keredhaanMU..aminnn

1 comment:

nurayunni said...

pasang yg sendiri punye je lgi jimat kan..:)