SAYA SAYANG MEREKA

18 September 2011

kursus kahwin part I

aku amik kursus kawin kt masjid sultan abu bakar, jb..mula2 plan nk g dgn incik tunang, tp lastly g dgn my fren, nisak..haha..sampai sana jam 7.35 pagi, ingtkn dh lmbat..sbb kata mula jam 7.30 kn, tp upanya start 8.45..cettt, nyesal dtg awal,huhu..tau berfoye2 tgh jalan je dulu, penat kwn tu bawak laju,hehe..

hari ni je ada 6 modul, setiap modul tu lbih kurang 1 jam lebih..modul apa, aku update penuh esok eh, fail tinggal dlm kete..y aku ingt pasal anak, keluarga, fasakh, kesihatan, mahkamah syariah..dan y paling besh pasal akhlak. nape besh??sbb penceramah dia kelakar, sgt!!!!sakit urat mulut aku asyik gelak je,haha..tp mmg besh bila dia berceramah, rasa 1 jam tu x cukup,huuuuu..kesimpulan y aku dpt dari ceramah akhlak tu, terima la pasangan kita seadanya dia..sbb apa??sbb dh mmg itu akhlaknya, jgn la mengharapkan pasangan jadi mcm apa y kita nak..sbb kita adalah kita, dan dia adalah dia =) 

banyak dpt ilmu hari ni y mana ada yang baru dan ada y recall back..pe pun semoga ia berguna masa dah berumah tangga nant,heeeee..insyaALLAH, aminnn..

nota kaki: harap2 ceramah sok, semuanya besh2 belaka,hehe..

YA ALLAH, KAU PERMUDAHKANLAH SEGALA URUSAN KAMI, AMINNN

5 comments:

Sfarlina said...

bestnya da dpt g kursus. bilaa laa turn i ye. hurm..bz jee..

nurul izayani said...

insyaALLAH ada rezki, g la nant tu..kalu x, xleh kawin,hayooo =p

Cik Nasha said...

nnt update details ya.. sy pn x pegi kursus kawin lagi.. ;p

rosspink said...

hee update iza...bln dpn bru org g kt kluang ni ngan en,tunang hehe

nurul izayani said...

oke2..nant iza update..tp y arini punya x besh~huhu