SAYA SAYANG MEREKA

18 December 2013

Ibu Rafif First Giveaway

Assalamualaikum..

Ibu Rafif @ Cik Puan Mimi ada buat giveaway bertemakan anak-anak main kat playroom atau play area. Jadiknya marilah kita ramai-ramai join dan memeriahkan giveaway ibu Rafif ni.

Oke ini syarat-syaratnya:

1. Follow blog Ibu Rafif dulu. DONE
2. Buat entry dengan meletakkan SEKEPING saje gambar. (Gambar paling best). DONE
3. Terangkan la tentang situasi gambar tersebut. (Contoh anak tengah main piano baru beli guna duit bonus ke.lol) DONE
4. Once dah joint, nanti tempek link di ruangan komen entry Ibu Rafif. DONE jugak.

Tarikh tutup penyertaan: 31 December 2013

Iza pilih gambar ni..

(IFFAT: eeiiiii..apa benda alah umi suh main ni. Macam tak best je. Mesti dia yang suka mainan ni, tapi aku pulak jadik mangsa kena main semua ni..)

Gambar ini diambil sehari selepas Iza belikan Iffat lego. Masa ni Iffat tak tahu lagi main lego. Tapi sekarang alhamdulillah, dia dah boleh stack beberapa ketul lego. Gud job Iffat!

P/s: Ibu Rafif, boleh tak bagi Umi Iffat menang kali ni..kesian dia x pernah menang GA. sobsss..

5 comments:

Cik Puan Mimi said...

Good job! Dah pandai main lego. Bestnyee....
Tq joint ye..

izfanora said...

Ayat last tu sedih + kelakar..hahaha..

erin said...

hahaha siap pujuk ibu rafif tu mintak menang..kihkih..goodluck, moga iffat menang no. 1 okeh, aunty doakan, aish dpt no. 4 pun jadilah..ada ke no. 4 eh? hahaha

mrs kayrul said...

besarnya lego dia....good luck ye

~Lieza~ said...

Gudluck iffat... umi iffat dh siap wat ayat sedih tue mtk menang...hehe