SAYA SAYANG MEREKA

19 December 2013

Fenomena Gojes: Tulisan Kufi @ Kufi Art

Assalamualaikum..

Mommies gojes ni memang suka no cetuskan fenomena baru, dan yang terbaru fenomena tulisan kufi. So, Iza pun taknak lepaskan peluang try buat since iza minat dengan tulisan ni. Senang je buat tulisan ni rupanya, pakai excel je.




Iza tak tau nak save format jpeg macam mana, so print screen je la nampaknya.

Cantik tak?

Macam cantik je.. Macam comel je.. Kan

Bahahahahaha..

Sekian~

P/s: teringin nak tampal frame kufi kat dinding rumah.

3 comments:

mrs gold said...

macam mana wat ni...boleh share tak...suka ngan tulisan kufi ni

Umi Qi said...

hebattt...cantik tau!
pandai lah deco kufi...umi Qi belajar x lepas2 lg nih hehehe

mrs kayrul said...

cantik la iza buat...korang gojes semua kreatif2....