SAYA SAYANG MEREKA

30 June 2013

Mom and Baby Expo at Danga City Mall, JB

Assalamualaikum..

Hari ni umi semangat bangun awal, bg iffat sarapan awal..budget pukul 10 dah ada kt expo..tp last2 sampai kul 11 jugak..


Tp expo yg ni x best mcm expo setahun yg lepas..booth banyak..tp majority booth jual baju baby..so tak banyak pilihan untuk buat perbandingan harga barang lain..booth pampers pun satu je..tu pun jenama x terkenal..ape ntah nama nya..tak ingat..

Ni barang2 yang umi beli..

Beli kt booth fiffy..sepasang baju rm10..tuala tu pulak 2 pasang rm11.90.

Food feeder rm28, romper rm 38 dan stokin rm16

Buku elmo rm25 dan toy lamaze tu rm 30

Haha..yg ni mmg umi plan nak cari itik pun wat iffat main2 time mandi, lastly jumpa..pastu jln2 lagi jumpa pulak bot tu..mmg umi sambarla sbb suka tgok iffat xcited time mandi..hihi..stiap ni barang rm 10.

Yang ni pulak barang umi. Ice pack lama nk buang sbb mcm dh rosak, bocor..botol yg lama pun sama, nak ganti sbb dh pakai lebih 6 bulan..ice pack rm16 each, storage bottle rm 28 dan breast pad rm 12..

Ada lagi satu benda yang kami beli tapi tak dapat lagi..dia janji dalam seminggu dia akan hantar ke rumah..apakah bendanya?jeng3..tunggguuuuuu..

Haaaa..nampak tak board ni tulis..see u again on september?
Apakah maknanya?hihihi

2 comments:

Mimie Najib said...

bestnya dapat shopping barang baby..nak2 barang baby ni cute2 je kan..hehe

nurul izayani said...

Haha..mmg best tp duit kita la leburrr~