SAYA SAYANG MEREKA

25 June 2013

Shopping baju raya iffat masa jcard day @ aeon tebrau

Assalamualaikum..

Hihi..dah nak seminggu shopping baru nak hupdate..hari tu aeon tebrau buat jcard @ aeon card on 19 & 20 jun..umi pun xcited la sbb mmg tunggu jcard day ni sbb nk shopping baju iffat..tup2 dia buat kan..plan nk pergi 20 hb tp bila abi setuju nak pergi 19 hb, umi lg la xcited,hihi..pergi tu sampai sana pukul 9 malam..dgn tak makan lagi..lapor tau..

Then abi offer, umi shopping sorang2 sementara tu dia bawa iffat pergi makan..haha..umi suka! Walaupun lapar, sanggup dahulukan shopping..sng shopping sorang ni..nak tawaf bhgn baju baby tu 14 kali pun xpe..umi pun x ingt, umi shopping bpe lama..ada satu jam kot..dh siap tu telefon abi, dia dh tunggu kat foodcourt rupanya..

Ni la hasil shopping umi malam tu..



5 pasang baju, 3 pants, sepasang kasut..sume tu 50 percent less..so umi perlu bayar separuh dari harga sebenar..hujung minggu ni ad baby expo kat danga city mall plak..wajib pergi k..mari kita pujuk abi shopping lagi! Yeayyyy~

4 comments:

nur said...

shoes iffat comey lah!

nurul izayani said...

Hihi..comel kn..stylee.lhaha

~ NANA ~ said...

Wahhh awalnya shopping raya..semua baju tu comel2 :)

nurul izayani said...

Nana- kena shoping awal..sbb lps ni nk shopping brg umi nya pulak,hihi..