SAYA SAYANG MEREKA

22 June 2013

Jalan-jalan: edisi cuti jerebu 2013- Genting Highland

Assalamualaikum..

Kami tak plan pun nak pergi sini..ye la kalau ikutkan sabtu ni umi ada hari terbuka kt skola, so haruslah weekend duk dkt rumah kan..tp bila je announce jumaat dan sabtu cuti, panjangla langkah kami nak berjalan..kami decide nak pergi genting highland..tp otw tu singgah ukm dulu, jumpa my sis Fatiha. Bawa dia g makan kt kedai nasi beriani gam anje kt seksyen 15 bangi..our fevret place masa belajar dulu..sedap weh makan nasi beriani kt sini..mmg tmpt wajib pergi kalau dtg ukm..

Umi makan nasi beriani dengan ayam kampung goreng..terbaik!

Otw hantar fatiha balik kolej, sempat lagi kami duk usha sekolah permata pintar dalam ukm tu..huuu..rupanya dkt ceruk ukm tu ha dia buat..


Pastu berangan nant iffat masuk sini..aminnnn

Dalam kul 430 ptg baru gerak g GH..sampai2 xd hotel kosong kat first world..terpaksa beli dgn ulat..rm250 satu malam..harga asal rm192..oke la xde beza sangat..

Tapi kat GH xde buat apa2 pun..malam tu keluar sekejap..makan kfc..pastu pagi tu pun jalan2 mcm tu je..kul 12 tgh hari kitorang dah turun semula kl..xcited nk g ikea,hihi..





Next entry, update pasal shoping barang kat ikea pulak..hihi..stay tune~







No comments: