SAYA SAYANG MEREKA

6 November 2011

diy veil: done!!!!

sebenarnya dh smingu iza siapkan veil ni ..tp bila je nk post pasal veil ni..line internet plak buat masalah..adehhh..seminggu jugak xde line tenet..huhu..sgt rindu nk update blog memandangkan banyak persiapan nk share dgn korang..

berbalik pasal veil..dalam 2-3 hari jugakla ngadap benda nih..almaklum i ni kn x pandai menjahit, haha..tp gigih jugak nk diy..diy y simple2 je la..nk buat y rumit2 mmg x reti..dan sebelum ni iza ada story sikit pasal veil iza kt link ni..

so lepas je dpt veil y dh di jahit tepi dari nani..maka proses men diy pun bermula...dan veil kina jadi inspirasi iza..

nak tgok hasilnya???huhu

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

tadaaaaaa!!!


iza guna kombinasi turquoise dan purple..kat tepi2 veil tu iza letak manik warna purple..poodle flower plak iza letak kt atas kepala..ada 15 biji, membentuk V..kemudian bhgn kiri dan kanan ada 3 biji..kalu ikut hati nk tambah lg poodle flower tu..tp takut crowded sgt..

selain tempah jahit tepi kt nani, iza ada gak tempah inner dgn purdah..hasilnya mmg puas hati..sbb harga y nani cas sgt murah..
 

 inner..turquoise + purple + gold

purdah
untuk purdah ni nani x letakkan apa2 harga, sbb dia kata ini bukan expertise ibu nya.. y jahit semua ni adalah ibu nani.. tp iza mmg puas hati, sbb cantik dan kemas..thnx nani..so pada b2b y berminat nk tempah, boleh la contact nani @ modest modish..highly recommended!!!



8 comments:

aZilsah said...

waaa comelnye!!! xsabar nk tgk bila pakai :)

ni@ @in said...

cantik nye...pandai iza wat...

Sfarlina said...

cntikkkkkkkk!!!

fainie_riz said...

cantik nye tone color tu..kain tu pun nmpk flowwy jek..

nurul izayani said...

thnx semua,hehe..

Cik Nasha said...

siriesly cntik sgt.. awk ni kreatif.. ;p

Lady WaiLiN said...

comeiiiiiiiiii

NURUL IZAYANI said...

cik nasha: tq =)

lady wailin: tq =)