SAYA SAYANG MEREKA

12 November 2011

TOK KADI, OP, OV: booked!!!!

macam title post kt atas tu..entry kali ni versi 3 in 1..hehe..dan iza minta maaf la, entry kali ni hampir2 sama panjang mcm karangan SPM..=p

TOK KADI

ini perkara utama yang iza perlu ambil kira, sebab kalu xde tok kadi mcm mana kami nk nikah kn..huhu..so 2 minggu lepas, iza pergi dengan abah jumpa tok kadi untuk booking tarikh 3 mac 2012..dan ALHAMDULILLAH..tarikh tersebut masih belum di tempah oleh b2b lain..

sebelum pergi tu, iza call dulu tok kadi @ pak imam..tanya boleh x iza tempah tarikh dulu memandangkn segala dokumen nikah belum disiapkan lg,hehe..tp nk booking dulu!!! imam tu kata boleh, so lepas zohor tu pergilah rumah dia..booking tarikh..dan imam pesan datang lagi dua atau seminggu sebelum nikah untuk serahkan dokumen2 nikah kami..

OP: 
orite..tentang OP ni..iza cuma ada dua orang je y iza nk dia jd OP iza masa majlis nant xnak org lain!!!..sbb gambar yang diorg snap mmg cun2 belaka..firstly, my OP masa tunang hari tu..zul, dia ni kawan satu tempat kerja dengan iza..suka gamba2 yang dia snap, mmg lawa belaka..ni antara gamba2 tunang y dia ambil masa iza tunang hari tu..





tp memandangkan atas sebab2 tertentu, dia x boleh nk jadi OP masa big day iza nanti..sedihhhh..huhu..

jadik kena carik OP lain..dan iza xnak orang lain..kalu x zul, nk Foto by Razali je,hehe..mula2 am mcm x berapa nk setuju sbb harga service mr.razali ni hampir2 sebulan gaji kami,hehe..tp x dulik..nk dia jugak..sbb gamba2 y dia ambik mmg superb2 cunnn!!! x percaya???ce jejalan kt website dia..kompem ternganga tgok gamba2 dia yg cantik2 tu,hehe..dan iza rasa mmg berbaloi keluarkan belanja lebih sikit untuk OP..nanti mata kita jugak y sejuk tgok gamba2 kawin cantik belaka,heeeeeperasan!!!!..insyaALLAH..



  
alhamdulillah..seawal bulan 6 hari tu, iza dh pun booking mr.razali ni even masa tu tarikh x kompem lg,hehehhh..takot melepas,nant iza plak yg ternganga..hehe..

OV:  
pasal OV ni, iza sgt2 berterima kasih kt kina, sbb masa blogwalking kt blog dia lah iza dpt tau y my OV ni tgah buat year end promotion,hehe..first time tgok video nikah my OV nih @ video nikah kina..terus jatuh cinta..nk video nikah mcm tu jugak!!!berangan lg,huhu..maka, iza pun mintak la quo dgn OV ni @ mr. wira hidayat/ WIRA VISUALS..kalau xde promo nih, mmg iza x mampu nk hire mr.wira as my OV..sbb budget iza untuk OV..kecik ja,sob2sebenarnya xde pun..

jadik bila dpt tahu mr.wira ni buat promo, terus emel dia..lepas tu mintak am tolg topup sikit..hehe..kalau ALLAH dh tentukn rezeki tu kita punya, xkn ke mana..dan iza hepi sgt bila mr.wira kata dia masih available untuk 3 mac tu..mcm x percaya!! sbb berangan je nk ada video nikah mcm kina..xde la mengharap sangat tp mengharap jugak benanye..sbb xde budget,huhu..apa2 pun syukur sgt2..alhamdulillah..

so sesiapa yg berhajat nk video nikah mcm kina tu tp pada affordable price..contactla mr.wira cepat2..he is very nice guy!! ini promo mr. wira tu..

YEAR END OFFER : for NIKAH package ONLY (with express editing included) Promotion starts NOW until end of December 2011. Please email me at wira@wiravisuals.com for details. 

*iza harap moga semuanya dipermudahkan ALLAH dan iza dapat jumpa dan bekerja dgn 2 org OP dan OV hebat ni..aminnnn =)

2 comments:

zulfoto said...

Nak nangis aku baca post ko ni iza..

nurul izayani said...

lor..nape plak..