SAYA SAYANG MEREKA

23 November 2011

100 hari lagi - hantaran 1, 2 dan 3: done!!!

mood minggu ni adalah mood buat hantaran..walau majlis iza 3 bulan lg, hehe..selain kerja tido dan makan, kerja iza adalah mengadap hantaran..excited nk tgok hasil seni tgn sendiri...sbb dulu masa tunang, tempah kt kedai je..masa tu x yakin nk buat sendiri..  :(

dan hari ni je, iza dh siapkn 3 hantaran sekalixcitedkn!!..iza volunteer buat hantaran untuk groom dan jugak bride..sbb cuti skola ni xde watpe pun..bnyk masa terluang..

dan ini hantaran for BRIDE and use ENGLISH theme..

 hantaran 1

 hantaran 2

hantaran 3

komen am: cantik, lawa..
komen adik: gorgeous!!!

iza teaser sikit dulu je ye..x surprise plak kalu dh tunjuk semua..perasan mcm ada org nk tgok ja,hehe..nant masa majlis, baru leh reveal semua =)

esok plan nk pergi air hitam, nk carik barang2 untuk deco hantaran for groom plak.. 

5 comments:

shafika fieka said...

gud luck!! pika mase bertunang dulu pon hantaran anta kt butik kawen, now tuk wedding t'ingin nk buat sendiri..

ni@ @in said...

teaser sikit pon dh cantik iza..suke tgk yg pic 1st tu..hehehe

NURUL IZAYANI said...

fieka: jom2 buat sendiri!! lg best n xcited,hehe..

ain: tq dear =)

Cik Nasha said...

wahhhh...
dah start dhh..
kalau sbut 3 bulan mcm lama je kn?
kalau sebut 100 hari.. mak aii.. rasa mcm cpt je..
hehehe.. itu for me la.. :)
gudluck Iza...

NURUL IZAYANI said...

ye..100 hari lg,erkkk...hehe
nyway thnx nasha =)