SAYA SAYANG MEREKA

25 November 2011

tak sihat

bangun2 pagi semalam tiba-tiba je rasa tekak perit...hidung pun rasa mcm nk selsema..adeh..mayb sbb mengadap habuk2 dari bunga2 dan jugak span hijau masa iza gubah hantaran tu..

kelmarin iza ada cakap nk pergi ayer hitam beli barang untuk gubah hantaran for groom plak kn..brg2 tu dh settle, balik2 terus buat hantaran..tapi bila buat, x cantik..buat2, bukak balik..arghhh, frust!!! mayb tone warna x sesuai..x naik mcm warna hantaran for bride..so, kena ubah sikit warna hantaran tu..ermmm..dua tiga hari ni hold dulu pasal hantaran, sbb esok dgn lusa nk pergi wedding kawan masa study dulu..

dan hari ni my sis nk balik, hehe..suka!!! sbb bnyk benda iza nk cerita dkt dia, semua cerita pasal wedding preps..kompem bakal bernanah la telinga dia nant..haha. tp most of d time, dia akan dengar..she is a gud listener dan respons dia boleh pakai jugak even umur dia baru 18..kami mmg satu kepala bab2 wedding preps ni, dan paling special bab komen dia la, mmg jujur..walopun kadang2 menyakitkan hati..tp biasa la kn, adik beradik..main redah je kalu bercakap..ape pun, i luv her very much!!! kompem dia touching kalu baca post nih,haha..

4 comments:

erin moshimoshi said...

tunang rin pon op dear <3 nape x amik dear..nice gak .. add dye kat fb ..izam crazyfoto

NURUL IZAYANI said...

iye..alamak, sy dh booking mr.razali ni dulu la,huhu..sbb suka sgt dgn gamba2 dia..

xuelia said...

haha...trgt plak adik ank...kim salam kt die okeh! wedding ceknor ahad ni pg ke? kt wangsa maju...

NURUL IZAYANI said...

x g la xue..sok gue g pilah..wedding roomate masa study dulu..