SAYA SAYANG MEREKA

26 November 2011

baju bertandang: pink --> silver

OMG..baju bertandang sudah tukar colour la!!! plan nk pakai baju pink..tp skang dh silver plak..ceritanya begini..cewah!!

iza survey baju bertandang ni, guna on9 je..malas nk g survey kedai ke kedai, huhu..so, iza dh jumpa satu baju ni..mcm y iza nk, warna pink dan kebaya labuh..then iza buat appoinment dgn owner butik A ni bgtau nk dtg hari ni..tp bila g carik butik A tu x jumpa..then call org y kerja butik tu pun dia off kn phone..

dh pusing2 bnyk kali..x jumpa gak butik tu..so decide g butik lain..butik B.. baju2 kt butik B ni lawa dan y pling besh, murah!!!haha..harga setengah dr budget kami..siapa y x suka kn..tp baju color pink y berkenan di hati x ada..pastu pekerja kt kedai tu ofer kami baju color silver..baju nya mmg cantik..suke!!!hehe...tgok am pun mcm dh berkenan je..so try la..end up kmi decide pakai silver..duit booking pun dh bayar..

tema pink purple..tp baju pengantin silver..redah je la, janji pengantin hepi, hehe..

4 comments:

Sfarlina said...

dah ok...da blh komen~!

NURUL IZAYANI said...

haha..thnx dear

ameyamiza said...

combination color dh kene . oke la tu . :)

Cik Nasha said...

ok la tu..cantiklah..nnt jemputan tgk pengantinn je, sbb kaler baju lain sikit dr theme wedding kn. menonjol nnt dgn kaler silver tu.. msti cantik..