SAYA SAYANG MEREKA

4 July 2013

OurLittleJannah: Ubah susun atur perabot ruang tamu

Assalamualaikum..

Susun atur perabot ni kami ubah hari ahad hari tu, ptg2 xde keje, ajak abi kemas sekali..sakit woo pinggang angkat sofa..nasib rasa sakit tu sehari je..alhamdulillah..

Sebelum




Selepas..




Jadi ruang depan tv tu lebih luas untuk kami lepak, ada tempat untuk abi, umi dan kalu nk letak playgym iffat pun x mkn space sgt.. umi nk lipat kain pun syok..sbb umi ni jenis lipat kain baju nk space besor,hihi..

Posted via DraftCraft app

6 comments:

Mimie Najib said...

cantiknya susun atur rumah.. nak2 umah sndiri..mesti rumah besar ni kan.. =)

~ NANA ~ said...

kemas! siap boleh muat 2 set sofa & 2 set dining lagi tu...hehe

nurul izayani said...

Mimie- rumah setingkat je,hihi
Nana-hihi, kemas sekejap je,pastu.lermmm

Mimie Najib said...

rumah setingkat kalau luas, puas nak ubah2 perabot.. :)

nurul izayani said...

Alhamdulillah..tp ni rasa mcm dh sempit..xtau nk ubah mana..

NADIA ISMAIL said...

Sejuk je mata memandang...suka sgt. Rasa mcm masuk dlm umah tenang je...silap2 amik bantal terus tdo. Hehe...

Nway...salam perkenalan. Kalau free jemput la jenguk blog saya yg masih baby. :-)

http://iluvmyfamily2012.blogspot.com