SAYA SAYANG MEREKA

25 October 2013

Annual Dinner SMKTMA 2013

Assalamualaikum..

Malam tadi sekolah umi wat annual dinner. Tema MERAH HITAM GLAMOROS. Tapi entry ni bukan nak cerita kami pakai baju apa makan apa. Umi nak cerita umi dapat gift tupperware. Hihi. Umi kan suka collect tupperware. Bila dapat free, lagi la suka. Bahaha..


Yang atas tu mmg gift KEBIRUS bagi. Yang bawah tu cabutan bertuah. Konsep cabutan bertuah malam tadi, semua orang akan dapat hadiah. Tapi kena cabut nombor dulu. So umi nampak hadiah paling best kt situ tupperware. Ada jugak hadiah besar2 tapi dalam kotak. Taktau la apa..blender kot. Tapi umi still nk tupperware. So masa undi tu umi baca la mantera 'tuperware..tuperware' sambil cabut nombor. Haha. Nampak tak ada sawan tuperware kt situ. Tak sia-sia k. Rezeki Allah bg umi tupperware betul-betul. Dapat je tupperware tu umi dah menyengih tengok muka suami.. Haha. Tau tak isterimu ini gembira dapat tupperware free mlm ni. Dua bijik lagi. Haha.. Sesungguhnya dia tau, sebab dia mmg tau isteri dia ni gila tupperware.

Haha.. K la, tu je nak citer. Bye. *malam tido peluk tupperware.

7 comments:

mommy.aisy.hana said...

Sama la pnyakit kita.. bukan pnyakit bjangkit kan..

~ NANA ~ said...

Kita mak mak ni mmg suka tupperware kn

nurul izayani said...

Mommy aisy hana- sawan tak berjangkit.jgn risau.haha

Nana- tula.. Sejak kawin lg dh pandai kumpul.haa..

InaYusoff said...

sekarang ni memang orang muda gile tupperware..dulu mak mak jee..

Seri Selaseh said...

Brand nih mmg ada kualiti tapi harga dia bleh tahan. Pernah dapat skali sbgi hadiah kawen.

wantie said...

bertambah tambahlah koleksi tupperware ummi yer.

done follow

Lia3003 said...

kita pun dapat gak tupperware cabutan bertuah..