SAYA SAYANG MEREKA

12 February 2012

dah pergi fitting!! :)

assalamualaikum semua..

whoooaaaaaa.. leganya iza dh tgok baju sanding sendiri.. dah pakai, dan dah sanding pun dengan am, haha.. xcitednya rasa, *gedikk.. hehehehe.. iza sgt xcited bila tgok am pakai baju dia.. lawaaaaaa.. am nampak sgt kacak.. ohhh pengsannn!! am dpt baju ala2 tomok.. sama tang dada.. tapi manik or watever xde lg, belum siap.. tp yg plain tu pun dh lawa, lg la kalu dh ditouchup kn, hehe.. 

 
nampak tak tang bahagian dada baju tomok tu.. mcm tu la abg aziz buatkan baju am.. suke!! 

pasal baju iza plak, xde apa yg special.. biasa2 je.. iza request baju ala dress mcm kt bawah ni..

jenis kain mcm sama.. satin.. then, cuma baju iza tang dada tu manik dia lg penuh dan kain belakang tu lagi bnyk leret dia.. hehe..

dan yg penting iza dpt colour baju mcm yg iza request.. PURPLE MANGGIS..

ALHAMDULILLAHHH.. semoga ALLAH mudahkan lg urusan kami..




10 comments:

ni@ @in said...

purple manggis...msti cantik kan...xsabar nk tgk...

nurul izayani said...

hehe.. hopefully :)

rosspink said...

bestnye iza dh g fitting bju...hhehe

nurul izayani said...

hehe.. nant pun ross akan merasa jugak :)

cik gold said...

cantik...semoga berjalan lancar :)

xuelia said...

wedding y gue xsabar nk pegi!

nur said...

cantek..semoga semuanya berjalan lancar..aminn :)

nurul izayani said...

cik gold: tq daling!! :)

xue: haha..terharunye.. tp dont xpect me too high la.. biasa2 je, hehe..

nur: thnx dear..

xuelia said...

he..wedding ank for sure cantik iza....i can guarantee that!

Mizz Ryn said...

wah .. best ... ryn pun dh g fitting bj nikah ...