SAYA SAYANG MEREKA

5 February 2012

outdoor photoshoot

assalamualaikum dearies..

kali ni iza nk share tempat nk buat outdoor photoshoot masa wedding nanti.. iza prefer tempat2 yg bertemakan flora mcm tmpt yg bnyk pokok.. ada tasik.. ada gunung.. tenang dan damai je kalu tgok gamba2 mcm tu.. feeling romantik pun lebih, hehe..

ada beberapa tempat yg jadi pilihan iza untuk shoot, tp sampai satu masa iza hang.. sbb xtau nk pilih yg mana, ada yg nice view dan ada jugak x berapa nk g.. then hari tu bila bincang dengan mr.Razali (FBR), dia suggestkn SAGIL.. agak2 korang la, sagil tu tempat apa? ..

kalau nk tahu, ce scroll downnnn.. hehe




|  


























|



tadaaaaaa...


kawan iza shoot kt sagil

sagil ni tempat sawah padi.. seriously mmg inilah tempat yg iza idam2 kn nk shoot, huhu.. right after tgok gamba ni.. sbb cantik sgt!!! dan bila mr.Razali kata nk bawak dekat sini.. iza mmg terima dengan hati terbuka la kn.. sape xnk, hehehe... 

bila mimpi sampai ke bintang, bila impian hampir jadi kenyataan..
now, lets pray hard semoga ALLAH permudahkan segalanya dan cuaca hari tu baik :)

*i'll try my best to posing cantik2 tp hopefuly mr.Razali boleh bg bnyk tunjuk ajar dan sabar bnyk2 sebab kami ni mmg kayuuu kuasa 80..haha.. 

daaaaaaa..

11 comments:

choclairissa @ intan marliana said...

hehe x sangke sagil tu sawah padi..ala2 cite Tentang Dhia pulak rasa :)

nurul izayani said...

kan2 :) NUR KASIH pun ye, hehe..

Cik Nasha said...

waahhh.. feeling bercucuk tanam nii..
hehhe..
mmg cntiklah. tenang aje. :)

Miss Ika said...

Iza, kita pun tak tau nak outdoor katne nanti? Huk Huk

Mintak2 FBR boleh suggest yg best2. Kita memang zero untuk outdoor ni. Hehhh

nurul izayani said...

cik nasha: angkat kain, lipat lengan..moh kita bersawah, hehe..

miss ika: FBR d best!! :]

ni@ @in said...

msti cun...tmbah2 FBR yg shoot...

Miss Ika said...

Tak sabar nak tengok gambar your weds. Hiksss

anaztasias nora aira said...

cantik !!!!

cik gold said...

cantik tempat tu :P

Nor Ain said...

hai just drop at your page
same here, from johor gak tangkak B2B gak heee
sagil tempot outdoor yg cantik kat mane ye, ada ker sawah padi kat sagil..hehe

nurul izayani said...

kt air hitam :)