SAYA SAYANG MEREKA

14 March 2012

kami dah halal..

ALHAMDULILLAH.. akhirnya selesai jugak majlis kahwin kami.. dh 11 hari iza jadi isteri pada am.. perasaan.. heaven!! iza mmg buat keputusan yg tepat bila pilih untuk hidup dgn dia.. and I LUV HIM SO MUCHHH..hehehe

after this iza akan mula buat wedding review sikit-sikit.. tp sebelum tu iza nk ucapkn terima kasih pada orang-orang kuat majlis iza.. tanpa mereka, wedding iza mungkin x selancar mcm yg terjadi..insyaALLAH iza akan ingat sampai bila-bila.. nk balas semua mungkin x mampu.. hanya ALLAH sahaja yg mampu membalasnya.. 

TERIMA KASIH TAK TERHINGGA DARI AM DAN IZA..

9 comments:

xuelia said...

he...tahniah iza...semoga bahagie sampai akhirat!

nur said...

Iza..congratz dear :)

cik gold said...

tahniah...moga kekal ke akhir hayat :)

nurul izayani said...

aminnn.. thnx xue, nur & cik gold :)

ni@ @in said...

tahniah iza..xsbr tggu review dr iza..

tengku masni said...

tahniah iza... selamat pengantin baru... ;))

aizu's life said...

salam...

tahniah iza & asben.. slamat pengantin baru.. smoge bhgia slamenye, n cpt2 dkurniakan penyeri umh tgge.. guess wat?? of course la baby.. amin...\(^_^)/

nurul izayani said...

thnx all :)

miszatie said...

tahniah dear..cntik sgt k!!!!
my theme pun turqoise.purple