SAYA SAYANG MEREKA

17 August 2013

1 Syawal 1434H

Assalamualaikum..

Tahun ni first time beraya dengan Iffat dan first time umi beraya jauhhhhh dari family mak abah kat Simpang Renggam..sobsss..sedih sikitla,huhu..tapi beraya kat rumah mertua pun best jugak..meriah!

Bangun pagi tu mandi dan solat, pastu tolong sikit2 je sebab iffat pun dah bangun nak ikut abi g sembahyang raya tp lastly kena tinggal jugak sbb tak mandi lg. hihi.. so sementara tunggu abi siap solat raya, umi pun mandikan iffat, siapkan sume termasuk umi sekali bersiap. lepas semua dh balik sembahyang, terus makan2. Juadah pagi raya kami pagi tu sup tulang, mi kari, rendang kerang dan rendang daging. tak ketinggalan jugak, lemang pak mertua umi yang mabeles itu! lepas makan harusla bergambar raya dan bermaap-maapan.

jom tengok gambar kami sekeluarga pada 1 syawal hari tu..

umi,abi dan iffat

keluarga mentuaku..

family kakak yang sulong

family kakngah

mak abah dengan anak-anak bujang


sesi memberi duit raya..
sporting tak pak mertuaku? siap join beratur lagi..hihi

abi tolong iffat kutip duit raya..haha


oke..tu je gambar yang ada untuk dikongsikan :)

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR DAN BATIN

No comments: