SAYA SAYANG MEREKA

24 January 2012

kad kahwin dah dapat...

assalamualaikum dearies..

mcm yg iza janji dlm post lepas, iza nk share kad jemputan yg iza dh dapat..alhamdulillah..puas hati, xde mistake..sbb kami mmg check draf tu bnyk kali..asal ada salah, kami suh aunty (owner kedai) tu betul kn..dpn kami..sampaikn satu part, am yg g betulkn draf kt komputer aunty tu, hehehe..dh puas hati xde typing error bagai..baru kami sign draf..

kad kami siap cpt..dalam masa 2 minggu dari kami sign draf..mayb sbb kami ambil design yg dah ada..kalau nk baca flow iza tempah kad kahwin, boleh baca post ini dan ini..

iza tempah kad ni dkt REDCARD JB, dkt dgn JUSCO Bukit Indah dan ini no. telefon nya...07-2347057.. dan kalau nk buat kad dkt sini, better bawa soft copy peta sekali..sbb dia cas rm50 untuk design peta.. sgt x berbaloi kalau dia yg design kn.. huhu

kad kahwin kami :)  simple je..

8 comments:

erin moshimoshi said...

cantik !!!

nak2

rosspink said...

hee sukenye..pink..

Cik Azizah said...

wah pink! comey2.. :)

Dira said...

comey je kaler pink :)

Cik Nasha said...

weee..
comel!

Sfarlina said...

wah dh siap dh.. i bru nak p check b4 vendor print card..best2!

MIRA SHAMIRA AMER said...

comel =) pinky!

sharz syaz said...

cantik! =)