SAYA SAYANG MEREKA

27 January 2012

hiv test done :)

assalamualaikum semua..

alhamdulillah.. td pg iza dh pergi buat hiv test kt KK Simpang Renggam.. tak perlu tunggu lama, lepas pergi kaunter daftar, nurse suruh pergi kaunter 4 dan lepas tu terus masuk bilik 2..selain dari borang hiv test yg pejabat kadi bagi, nurse ada bg borang lain, 2 copy borang hiv test dan satu borang saringan status kesihatan..isi time tu jugak..then nurse ada jugak buat pemeriksaan yg lain, timbang berat, ukur tinggi dan amik tekanan darah..hehe..pelik kn ada pemeriksaan kesihatan sekali..tp layan kan je la, benda baik..hehe

dan alhamdulillah xde masalah..senang je ujian2 nih, hehe..cuma nurse tu cakap " berat je kurang"..iza pun jawab.."tau dah"..haha..boleh plak menjawab..opssss..

borang hiv test dan borang nikah dah siap isi..am pun sama, cuma tunggu dia bg ahad ni, then hari isnin dh boleh hantar borang2 ni kt pejabat kadi..* kena get ready for interview,huhu..hopefuly semuanya dipermudahkan..aminnnn 


6 comments:

Cik Nasha said...

gudluck okeh..:)

nurul izayani said...

thnx cik nasha :)

cik chinta said...

nt da interview, gtau tau sokln ape kuo. hihi, gudluck.

rosspink said...

kawan org kne soklan sng je..syrat nikah ngan bce doa qunut hehe

xuelia said...

he...da makin dekat ni iza....nerves x?

nurul izayani said...

cik chinta: will be :)

ross: sngnye!! hopefuly sama, hehe

xue: bila terlampau pikir, nebes gak..tp bile pikir yg baik2..xcited plak, hehe..