SAYA SAYANG MEREKA

20 November 2012

ohhh..sedapnye durian creepe nih!!!

assalamualaikum semua..

alhamdulillah..dapat jugak iza merasa durian creepe bfore bb dalam perut ni keluar..sedap rupanya durian creepe ni..sebelum ni asyik tgok org lain update pasal durian creepe kt fb, tp masa tu berdiam diri lg, sbb tak tau nk carik kt mana kalau kt jb..sampai  la satu hari tu ternampak link org yg buat dc..terus contact dan alhamdulillah sng je nk oder dgn dia..so iza share link dia ye..rumah dia dkt taman bukit tiram..tp try la tanya dia kot2 dia boleh hantar ke tmpt yg lebih dkt dgn korang :)



"i****..bile i****nk keluar dari perut umi?? apa yg i****@umi nk mkn, semua dh dpt..keje skola umi pun dh siap..esok hari last abi jaga spm..i**** keluar la..lusa ke jumaat ke..i**** keluar la cpt2..umi dgn abi dh tak sabar nk main dgn i****..kami boring, cuti skola ni dah tak tau nk buat apa..nk jalan2 pun, umi dh tak larat.. i**** keluar la ye, xyahla duk dlm perut umi lame2..risau plak umi nant.."

i**** adalah gelaran untuk anak iza since kami dah tau gender dia :)

3 comments:

nur said...

huu same la kte..sume bnde tringin dah dpt..bb je tanak kua lg :)

Cik Puan Tqah said...

sdpnye... huhuhuh

prog muten said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/