SAYA SAYANG MEREKA

3 April 2012

review 2: Official Videographer (OV) untuk nikah

assalamualaikum dearies..


maafla lately ni iza dh jarang sgt2 update blog.. padahal bukan bz pun.. tp malas je lebih, huhuhu.. macam yg iza janji dalam post yg lepas, review kedua adalah pasal OV.. OV iza mmg sgt BEST.. mostly b2b mesti kenal.. mr. Wira Hidayat a.k.a Wira Visuals (WV)


kenapa iza kata WV ni best @ TERbaik ??


1. PUNCTUAL. Abg Wira sampai rumah iza dalam jam 6 petang untuk shoot iza makeup sedangkan majlis nikah start jam 9.00 malam ++. 


2. PROFESIONAL. walaupun Abg Wira baru je sampai dari Terengganu, tak nampak pun Abg Wira tunjuk muka penat.. shooting pulak tu dh la lama, hampir 5 jam++.. sebab majlis nikah habis sekitar jam 11 malam. Abg Wira ni sgt2 cool.. 


3. FUNNY @ KELAKAR. Abg Wira ni kelakar sgt2 rupanya. mostly kalau berbual dgn dia mesti akan ada humornya.. smpi kadang2 kena pikir, Abg Wira ni tgh serius ke tgh melawak.. haha.. almaklum iza ni kadang2 ade lampi nya jugak.. haha.. kadang2 je tau :p tp seriously ia sgt membantu untuk org2 yg nk menikah ni.. kurang sikit rasa nervous tu..


4. KREATIF. video yang Abg Wira buat seriously BEST!! semua rasa ada.. funny, hepi, sedih, touching, terharu pun ada.. sobss.. (berpuluh2 kali tgok pun masih menitis air mata, huhu).. 


5. VIDEO CEPAT SIAP. ini salah satu sebab kenapa iza hire Abg Wira. kebolehan menyiapkan video nikah dalam satu malam saje.. walaupun video cepat siap, tapi tetap best!!.. dan less than 1 month, iza dh dpt soft copy dvd video nikah dan jugak raw video sepanjang majlis.. yeayyy!! 






6. PR TIPTOP. seriously Abg Wira sgt2 senang dihubungi.. sama ada melalui phone, emel atau fb.. tp mostly melalui emel. so kita x perlu tunggu lama untuk proceed for whats next..


7. lastly, thnx Abg Wira sebab buat YEAR END OFFER hari tu.. iza sgt2 hargai sbb dapatla peluang iza hire Abg Wira yg sememangnya dh berpengalaman dalam bidang videographer ni.. *tahun ni jgn lupa buat lg ye Abg Wira, hehehehe..




ABG WIRA "IN THE MAKING"


lastly.. Abg Wira, terima kasih banyak2 sebab buat video nikah yang sgt bermakna untuk kami sekeluarga.. saya doakan semoga Abg Wira terus success in future dan sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta.. 


pada sesiapa yg berminat untuk hire Abg Wira.. seriously highly recommended..





lastly.. enjoy MY SPECIAL NIKAH PLAYBACK by Wira Hidayat a.k.a Wira Visuals








4 comments:

puan.mila said...

wahh bes2..iza bl lgsung ni?nk tgk gmbar lain lg :-)

BLuRpL3 said...

betul3..video drp wira visual sgt best..kami pun amik WV sebagai OV. kreatif kan! =)

nurul izayani said...

puan mila: 3 mac lepas..

blurpl3: aah.. sgt berbaloi! :)

miszatie said...

bestnye dh abes dah part dia..hey lame x singgah cni..x perasan vble scroll2 blog..T_T..