SAYA SAYANG MEREKA

31 July 2011

samping nikah

ce tgok gamba pengantin ni dulu..close up pada colour baju dia..ohhh cantikkk!!!!dan mmg aku giler dgn colour ni,huhu..hijau turquoise..

HIJAU TURQUISE <-- sbb aku giler dgn colour ni, maka aku decide jadikan ia warna tema masa nikah nant,hehe..baju dh beli 6 jun aritu..kt jakel tampoi indah,masa tgah sale..beli sepasang untuk bride n groom sekali,hehe..tadaaaaa..

dark sikit colournya

arini g angsana, sje nk g survey samping pulak..de kawan suggest, kalu nk carik samping, carik kt sini. kt jakel x bnyk sgt.dia bgtau de satu kedai melayu, harganya boleh dpt murah dalam range rm99 - rm200. tp dia x ingt nama kedai tu..maka, sampai2 angsana, aku pun xtau arah tuju nk g kedai mana, carik la kedai y jual bnyk samping..tp kt luar2 kedai tu pun dh bnyk gerai jual baju raya..tp harga sampingnya cicah 300++ adehh..lagi mahal dari harga baju..then, sampai satu kedai ni, mmg bnyk samping kt dalam, dgar longhat owner kedai..mcm org kelantan..baikkk,peramah..nama kak lin,hehe..aku gtau la nk samping cne, then dia suggest samping pattern cmni..

 songket biru benang silver

 songket biru benang emas

songket cream benang emas

harga dalam 150++..boleh la afford,hehe..kalo ikutkan, songket cream lawa,warnanya naik..tp sbb nk samekn dgn veil aku (warna turquoise kot) hehe..my choice is no.2 songket biru bunga emas..kalu benang silver,warnanya x naik sgt,huhu..

*harap2 dapatla jumpa dgn kak lin lg =)

2 comments:

cik nurulain said...

minat yg benang silver tu....i mcm tau je kedai nya. danial haikal collection ke?

nurul izayani said...

x sure la ain..tp y pasti akak y layan tu org kelate,hehe..nice je..