SAYA SAYANG MEREKA

20 June 2012

barang pertama untuk baby

salammm..


dah lama kan iza tak post entry baru.. tiap-tiap hari blogwalking, tapi bile nk tulis post tu..alahaiiii.. mmmmmalas sgt, huhu.. so arini nk share barang baby yang iza dh beli. wlaupun kandungan iza baru je masuk 16 minggu, tapi dh alang-alang suami pergi guangzhou, so kirimla buah tangan untuk baby.. 


before dia pergi tu, iza ada la tunjuk barang-barang yang dia boleh beli masa kt guangzhou nanti.. mcm baju, seluar, topi.. sbb kalau tak tunjuk, takot blur2 plak abi to be tu nk mencari barang baby, hehe.. so apa yang dibeli kat sana?? jeng3..




suami beli romper.. 12 helai, 4 lengan pendek dan 8 lengan panjang.. stokin ada 18 pasang.. dan topi 2 helai.. not bad jugak suamiku ni..pandai dia shopping, hehe.. thnx abi.. luv u!! 

4 comments:

Gadis said...

sweet sgt..=)

Shakina Farhan said...

wah..mesti dpt harga berbaloi2..

nurul izayani said...

gadis: hehe :)

kina: aah..lupa plak nk mention harga..1 pack tu only rm 18..ada 4 romper dan 6 stokin..mmg berbaloi..

Suria Karim said...

Salam, sy skrg tengah menunggu utk dpt ank buah yg pertama... happy sgt wlupon da ade 2 anak... erm xa sabar lah... n kali nie sy nk belikan barang baby mcm barang baby sy dulu... coz adik ipar duduk wad hingga due coz uri dok bawah... so, hati2...