SAYA SAYANG MEREKA

25 October 2011

jalan-jalan IKEA

xcited gila bila dpt tahu yang my bro nk bawak aku n my family jalan2 kt IKEA..mmg dh lama nk pergi..cuma x berkesempatan sbb jauhhh..almaklum, rumah aku kt johor, huhu.. thnx to my bro..mcm faham2 je adik dia nih teringin sgt nk g IKEA, hehe..tp my bro ni mmg hantu IKEA..perabot, barang2 rumah dia semua made in IKEA..jeles!!!..jom layan apa y aku dh beli kt IKEA..zasssss


 kvill dan nyttja frame ni untuk deco guest frame corner..



pasu dan tolsby frame ni plak untuk candy buffet corner,hehe..

x banyak y aku beli..tp aku puas hati sbb mmg ini la y aku nk carik kt IKEA..means aku jumpa apa y aku mahukan,hehe..hepiii..ada something lg y aku beli n y paling cun dan menggembirakan hati aku,haha..tp apa dia???..nex post t baru aku citer k..hehe..suprise!!!

8 comments:

rosspink said...

iza....suke nye pasu ngan frame utk candy corner tu hehe..org pon mmg nk li tu..jauhnye ikea huhu

nurul izayani said...

hehe..bile2 t pergi la..insyaALLAH..ada la rezkinya tu nant..

Anonymous said...

cantik lah frame oval tu =)

-fy-

http://bride-note.blogspot.com/

nurul izayani said...

cantik kn..x plan pun nk beli..tp sbb dia cantik dn murah..grab la,hehe..

Cik Zimie said...

wowwww sukanya yang pic last tu.berangan nak letak depan guestbook lah.hikhik.

nurul izayani said...

boleh je dear =)

kitakesitu said...

yg glass vase tu rm brape ye iza?kalau murr mau serbu sana jg.hiks

nurul izayani said...

y mcm botol tu..3.9..kalu y rectangle tu..6.9..murah saja dear..hehe..