SAYA SAYANG MEREKA

27 June 2012

kasut baru untuk umi

salam..


alhamdulillah..iza dah masuk 4 bulan.. malangnya baru je 4 bulan..tp kaki dah mula rasa sakit dan bisa..dan bila tgok kaki tu betul2, mmg ada bengkak sikit..patotla last week rasa kasut yg dipakai tu sempit..rupanya kaki dh mula membengkak..bengkak yg sedikit..tp seriously mmg x boleh berdiri terlalu lama..so bila je dapat gaji hari isnin lepas, terus pergi beli kasut..hehe..sbb kerja iza memerlukan iza untuk berdiri lebih lama T.T




iza beli sandal scholl..type biomechanics..harga rm 180.. seriously berbaloi..rekaan dia betul2 fit dgn kaki..dan sakit bisa kaki pun dh kurang..malah boleh berdiri lebih lama dari last week..so untuk mommy2 yg mencari kasut yg sesuai untuk maternity..this highly recommended!! :)

20 June 2012

barang pertama untuk baby

salammm..


dah lama kan iza tak post entry baru.. tiap-tiap hari blogwalking, tapi bile nk tulis post tu..alahaiiii.. mmmmmalas sgt, huhu.. so arini nk share barang baby yang iza dh beli. wlaupun kandungan iza baru je masuk 16 minggu, tapi dh alang-alang suami pergi guangzhou, so kirimla buah tangan untuk baby.. 


before dia pergi tu, iza ada la tunjuk barang-barang yang dia boleh beli masa kt guangzhou nanti.. mcm baju, seluar, topi.. sbb kalau tak tunjuk, takot blur2 plak abi to be tu nk mencari barang baby, hehe.. so apa yang dibeli kat sana?? jeng3..




suami beli romper.. 12 helai, 4 lengan pendek dan 8 lengan panjang.. stokin ada 18 pasang.. dan topi 2 helai.. not bad jugak suamiku ni..pandai dia shopping, hehe.. thnx abi.. luv u!!